Hallo toekomstige of trouwe Hostie!
 
Dus jij wil met een glimlach deelnemers helpen op een groot Scouting evenement? Het verkeer rond aankomst en vertrek regelen? Gastvrouw of gastheer zijn op een evenement? Lees dan vooral verder!
 
2018 wordt een druk HOST jaar. We zijn weer gevraagd voor een aantal evenementen waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken.
 
 
Nawaka
Het grootste evenement dit jaar is ongetwijfeld het Nawaka. Het grootste waterscoutingevenement vindt dit jaar voor het eerst plaats op het Scoutinglandgoed van 6 t/m 16 augustus. Deze keer gaan we niet alleen verkeer regelen tijdens aankomst, opening (in centrum Zeewolde), bezoekersdagen en vertrek, maar we gaan ook weer een stuk gastheerschap verzorgen om team Stewards te ontlasten. Dus weer ouderwets (voor wie nog meegedaan heeft met de JubJam) rondes lopen over het terrein, mensen informeren en waar nodig aanspreken. En dat alles natuurlijk met een grote glimlach zoals we dat als HOST gewend zijn.
 
Voor het Nawaka zijn we op uitdrukkelijke wens van de organisatie samengevoegd met team Stewards (voorheen beveiliging). Hoewel we op papier en voor de organisatie één team zijn, doen we elk ons eigen ding. De hoofden (Arno & Marian, Ronald & Sjoerd) werken nauw met elkaar samen maar ieder team wordt door zijn eigen hoofden aangestuurd.
 
Voor de Nawaka staat de vacature open, dus als je belangstelling hebt om mee te doen met dit feestje, meld je dan nu aan! De vacature vind je op https://nawaka.scouting.nl/nl/vacatures/nawaka/medewerker_host en meer informatie op https://nawaka.scouting.nl/
 
 
We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij en dat we jullie zullen zien glimlachen als Host tijdens een evenement dit jaar!
 
Ronald de Wit en Sjoerd Hoogerbrugge
Hoofden Team HOST

TOES Team HOST
mob +31 (0)6 5265 4353 (Ronald)
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web toes.scouting.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Door de GDPR mogen we je niet zomaar mailtjes sturen bij een nieuw evenement. Door je hier te abonneren op onze nieuwsbrief stem je in met het ontvangen van mail omtrent evenementen en activiteiten waar TOES Host actief is. Onderaan iedere mail staat een link om je weer uit te schrijven als je geen mail meer wilt ontvangen.